martes, 16 de diciembre de 2008

DINAR DE NADAL EN LA CASA DE FRAGA A BARCELONA

Lo diumenge, dia 14, vaig tindre la oportunitat de participar al dinar de Nadal de la Casa de Fraga a Barcelona, associació cultural que agrupa a molts fragatins i comarcans que viuen al voltant de Barcelona i que treballen durant tot l'any per la investigació i la difusió del nostre patrimoni cultural.
Vull felicitar públicament a Quimet Salleres i a tota la junta de la Casa de Faga per l'esforç organitzatiu que va aconsseguir lo diumenge reunir a més de 80 persones i participar en un acte brillant tant en lo cultural com en lo social.
Especial il.lusió em va fer la presentació del llibre de D. Rodrigo Pita Mercé, q durant el seu temps de jutge a Fraga va dedicar molt de temps a la investigació de la nostra historia, i ara jubilat als 84 anys seguis fent lo mateix en la mateixa dedicació. La Casa de Fraga en la col.laboració del Ajuntament i de la Comarca i altres particulars, ha editat lo seu llibre sobre la nostra historia i l'ha compromés en la publicació futura de més estudis.
També vam tenir temps per a felicitar a alguns agents econòmics com a Becton Dickinson, Tejera Asesores o Hermanos Salleras que a més a més de contribuir al progrés econòmic de la ciutat, son col.laboradors permanent de la fenya cultural que fa la Casa de Fraga. Aixi com a la Associació del Casco Històric representada per lo so Salvador que a més a més del discurset mos regalar en una jota en homenatge a la Casa de Fraga.
Los ex-presidents de la Casa també van tenir lo seu protagonisme, un rebent l'homenatge de tots el socis i l'altre emportant-se cap a casa lo cuisot que van rifar.
En resum, un dia de convivència perfectament organitzat, en la nostra cultura com a protagonista a Barcelona.

0 comentarios: